— DENNÉ OBEDOVÉ MENU —

Tradičné receptúry


Pondelok 15.4.2024
Hŕstková polievka, chlieb
1. Brav. ČERNOHOR & americké zemiaky, kapustový šalát
2. Špagety Milanese & hobliny syra
3. Sedliacke zemiaky

Utorok 16.4.2024
Hovädzí vývar s rezancami
1. Kurací STEAK zapečený s hruškou a niva syrom & hranolky
2. Bryndzové halušky
3. Grilovaný hermelín s brusnicami & miešaný šalát, toast

Streda 17.4.2024
Fazuľová kyslá polievka
1. Kuracie "Kung Pao" & ryža
2. Kotlíkový guláš & pečivo
3. Palacinky plnené ovocným džemom & čokoládový preliv
***dezert***

Štvrtok 18.4.2024
Boršč, chlieb
1. Holandský rezeň & varené zemiaky, uhorkový šalát
2. Šošovicový prívarok & pečená klobáska
3. Opekané rezance s wok zeleninou a kur. kúskami

Piatok 19.4.2024
Hrášková jarná polievka
1. Bravčové pečené, dusená kapusta & pečené zemiaky
2. Jelenie stehno na smotane & parená knedľa 9.90€
3. Domáce šúľance s makom a maslom

Cena obedového menu 7,50€

Ceny obalov účtované pri zabalení jedla: termo obal veľký /jedlo 0,30 € / ks, termo obal malý/polievkový 0,20 € / ks