— DENNÉ OBEDOVÉ MENU —
Tradičné receptúry
Pondelok 15.4.2024
Hŕstková polievka,
chlieb
1. Brav. ČERNOHOR
& americké zemiaky, kapustový šalát
2. Špagety Milanese & hobliny syra
3. Sedliacke
zemiaky
Utorok 16.4.2024
Hovädzí vývar s
rezancami
1. Kurací STEAK zapečený
s hruškou a niva syrom & hranolky
2. Bryndzové halušky
3. Grilovaný
hermelín s brusnicami & miešaný šalát, toast
Streda
17.4.2024
Fazuľová kyslá polievka
1. Kuracie "Kung
Pao" & ryža
2. Kotlíkový guláš & pečivo
3. Palacinky plnené
ovocným džemom & čokoládový preliv
***dezert***
Štvrtok
18.4.2024
Boršč, chlieb
1. Holandský rezeň
& varené zemiaky, uhorkový šalát
2. Šošovicový prívarok
& pečená klobáska
3. Opekané rezance
s wok zeleninou a kur. kúskami
Piatok 19.4.2024
Hrášková jarná
polievka
1. Bravčové
pečené, dusená kapusta & pečené zemiaky
2. Jelenie
stehno na smotane & parená knedľa 9.90€
3. Domáce šúľance
s makom a maslom
Ceny obalov účtované pri zabalení jedla: termo obal veľký /jedlo 0,30 € / ks, termo obal malý/polievkový 0,20 € / ks